Woningaanbod Hollands Huis

78 fijne nieuwbouw woningen in Hardinxveld-Giessendam

AM ontwikkelt in De Blauwe Zoom in twee fases 78 nieuwbouw huizen met de naam Hollands Huis. Het voorlopige programma bestaat uit 47 rij- en hoekwoningen met woonoppervlaktes variërend van 88 m2 tot maar liefst 162 m2.

Wilt u meer ruimte in en om uw huis? Dan past een tweekapper vast bij u. Er komen in totaal 15 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en 10 vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen met garage. Deze woningen variëren in woonoppervlakte van 161 m2 tot 177 m2.

Wilt u helemaal vrijstaand wonen? Op een riante kavel, met alle ruimte om u heen? Dat kan in de zes uniek gelegen vrijstaande woningen met garage.

In het nieuwbouwproject Hollands Huis bestaat de prijs van de woningen uit 4 belangrijke delen: de grond, de bouwsom van het huis, de inrichting van het openbaar gebied en de leges. Heeft u een huis in deze nieuwe wijk in Hardinxveld-Giessendam gekocht, dan krijgt u voor elk van deze delen gedurende de bouw aparte facturen.

Belangstelling in nieuwbouw van Hollands huis?

Alle woningen zijn allemaal even anders, maar dankzij de dorpse architectuurstijl toch duidelijk familie van elkaar. En daarbij kan in Hollands Huis elke woning helemaal naar uw eigen woonsmaak worden ingedeeld en ingericht. De standaardindeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. Ideaal toch? Heeft u al belangstelling?

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Hollands Huis Hardinxveld-Giessendam “Buitengewoon landgoed”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen