Nieuwsbrief september 2018

Geplaatst op 24-09-2018

Vanwege de succesvolle verkoop van fase 1 starten wij 28 september a.s. met de online verkoop van fase 2.

Woningtypes fase 2


In fase 2 komen drie woningtypes in verkoop. Wilt u wat ruimer wonen? Dan is een twee-onder-één-kapwoning wellicht wat voor u. Type Vermeer is een geschakelde twee-onder-één-kapwoning en heeft een oppervlakte van 160 – 162 m2. De ruime living over de hele breedte van de woning biedt diverse mogelijkheden. Wilt u een eet-, tv,- of speelkamer? Of liever een kantoor- of praktijkruimte aan huis? Alles is mogelijk, aan u de keuze! Type Jacob van Ruisdael zijn vrijstaande twee-onder-één-kapwoningen en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 161 of 177 m (met topgevel) en een garage. 

Wilt u liever vrijstaand wonen, dan is type Jan Steen de ideale woning. Deze royale vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van 168 – 173 m2 (met erker) zijn mooi gelegen aan het water en hebben een vrijstaande garage. 

In de online brochure vindt u meer informatie over de buurt en omgeving, duurzaamheid en natuurlijk de woningen zelf. Uiteraard vindt u hier ook alle verkoopdocumentatie zoals de technische verkooptekeningen, koperskeuzelijst, technische omschrijving met kleuren- en materialenstaat e.d. Kijk via de 360 graden virtuele vogelvlucht ook binnen bij een aantal woningen! Tenslotte kunt u in de woonreis precies lezen hoe de verkoopprocedure zal zijn en wat u allemaal kunt verwachten gedurende het gehele traject van aankoop tot oplevering van uw woning. 

Start verkoop


Op 28 september a.s. start de online verkoop van Hollands Huis fase 2. U ontvangt dan voor de start van de online verkoop een nieuwsbrief met daarin uitleg over de inschrijvingsprocedure en een persoonlijke link om u in te schrijven voor een of meerdere bouwnummers. De online inschrijfperiode is tot en met 7 oktober a.s. Tijdens de online inschrijfperiode kunt u bij de makelaar terecht voor al uw vragen. 

Belangstellenden die zich inschrijven die in de eerste fase zijn uitgeloot krijgen bij de toewijzing van fase 2 voorrang.

  • Nieuwsbrief september 2018

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen