Nieuwsbrief juni 2018

Geplaatst op 22-06-2018

Nieuwsbrief 3 Hollands Huis
Nog heel even wachten en dan is het zover, dan zal de online verkoop van Hollands Huis van start gaan. Maar voor het zover is kunt u alvast op uw gemak de online brochure bekijken. Deze staat vanaf vandaag op de website! In de online brochure vindt u meer informatie over de buurt en omgeving, duurzaamheid en natuurlijk de woningen zelf. Kijk via de 360 graden virtuele vogelvlucht ook binnen bij een aantal woningen! Tenslotte kunt u in de woonreis precies lezen hoe de verkoopprocedure zal zijn en wat u allemaal kunt verwachten gedurende het gehele traject van aankoop tot oplevering van uw woning.

Start verkoop
Binnenkort start de online verkoop van Hollands Huis. U ontvangt dan voor de start van de online verkoop een nieuwsbrief met daarin uitleg over de inschrijvingsprocedure en een persoonlijke link om u in te schrijven voor een of meerdere bouwnummers. Voor de start verkoop zal de online brochure aangevuld worden met alle verkoopdocumentatie zoals de technische verkooptekeningen, koperskeuzelijst, technische omschrijving met kleuren- en materialenstaat e.d.

Meet & Greet
Ondanks dat straks alle uitgebreide verkoopdocumentatie online beschikbaar is, kan het zijn dat u nog vragen heeft. Daarom zullen wij tijdens de online verkoop een Meet & Greet organiseren. Tijdens de Meet & Greet is het verkoopteam van Hollands Huis aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en toelichting te geven over de diverse mogelijkheden op het gebied van meerwerk of eventueel afwerkingspakketten.

Binnenkort kunt u de volgende nieuwsbrief verwachten met daarin de aankondiging van de start online verkoop en uitnodiging voor de Meet& Greet. Tijdens de braderie in Hardinxveldveld – Giessendam van deze zaterdag zullen de makelaars van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs ook met een kraam voor de deur van hun kantoor staan met informatie over Hollands Huis. Onder het genot van een heerlijke verse stroopwafel van een oud Hollandse stroopwafelbakker staan zij u graag te woord voor al uw vragen.

  • Nieuwsbrief juni 2018

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen