Nieuwsbrief mei 2018

Geplaatst op 22-06-2018
In deze eerste nieuwsbrief informeren wij u graag over de stand van zaken, planning en de start verkoop.

Woonwensenenquête
Omdat wij het belangrijk vinden dat de woningontwerpen zoveel mogelijk aansluiten bij uw woonwensen, hebben wij een enquête aan u verzonden. Het is goed om te zien dat deze door veel belangstellenden is ingevuld en dat er enthousiast op is gereageerd.

Wij hebben de belangrijkste uitkomsten voor u op een rijtje gezet:
Er hebben zich tot nu toe 229 belangstellenden ingeschreven
De doelgroep is voornamelijk jonge gezinnen met kinderen (45% ) of samenwonend (44%) met een leeftijd tot 30 jaar
Reden interesse Hollands Huis: 1. Woont al in de omgeving (64%), 2. Wil graag een nieuwbouwwoning (61%), 3. Type woning spreekt aan (52%)
Voorkeuren nieuwe woonomgeving: rustige woonomgeving, kindvriendelijk en groen
Huidige woonplaats: Hardinxveld-Giessendam(46%), Sliedrecht (22%), Papendrecht (6%)
Duurzaamheid: een derde geeft een duurzamere woning als belangrijkste reden om te verhuizen. Wat betreft de energiezuinigheid van de woning gaat de voorkeur van de meeste mensen uit naar een EPC=o woning (41%)
Wooninrichtingspakket: ongeveer 40% van de belangstellenden heeft interesse in een inrichtingspakket van ca. € 17.500,-.

Verder waren er ook een aantal aanvullende woonwensen ingevuld zoals een extra toilet in de badkamer of een wasruimte (type A Ferdinand Bol) of 2 slaapkamers op zolder en een bad in de badkamer (type C Van Gogh).

Daar waar mogelijk zullen wij deze woonwensen meenemen en aanbieden via de meerwerkopties. Dit geldt ook voor de duurzaamheidsopties en de wooninrichtingspakketten.

Planning en start verkoop
Naar aanleiding van de uitkomsten van de woonwensenenquête worden de woningontwerpen nu uitgewerkt door de architect naar, zoals dat heet, een definitief ontwerp (DO). Wij verwachten deze maand nog de definitieve ontwerpen met de bijbehorende nieuwe impressies aan u te kunnen laten zien. Daarnaast zullen wij ook alvast een sneak preview geven van de online brochure. In deze online brochure kunt u meer lezen over het project. Ook geven wij u meer informatie over hoe het (online) verkoopproces verloopt via 'de woonreis'.

De online start verkoop staat nu op de planning voor de 2e helft van juni van dit jaar. Uitgaande van een start verkoop in juni, verwachten wij eind van dit jaar te starten met de bouw (e.e.a. onder voorwaarden van een onherroepelijke omgevingsvergunning en voldoende voorverkooppercentage).

Binnenkort kunt u de volgende nieuwsbrief verwachten, waarin wij u uiteraard weer op de hoogte brengen van interessante ontwikkelingen over het project.
  • Nieuwsbrief mei 2018

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen