Hollands Huis

Comfortabel en duurzaam wonen

Hollands Huis is een project van AM en bestaat uit 78 eigentijdse, comfortabele en duurzame woningen in De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam. De woningen worden in twee fases gebouwd en het programma telt 47 rij- en hoekwoningen, 15 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen,10 vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen.

Nieuwbouw in Hollands Huis

Echt Hollands, dat is wat u mag verwachten van Hollands Huis. De nieuwbouw huizen zijn allemaal net even anders en creëren samen een gevarieerd en authentiek Hollands dorp. Door de knipoog naar de architectuur van vroeger waant u zich terug in de tijd. Warme roodbruine gevelstenen, houtaccenten, luiken voor de ramen en roederamen; het komt allemaal terug in de verschillende woningtypen, die de namen van Hollands bekendste schilders dragen. Wordt het Ferdinand Bol of Rembrandt? Of toch een Vermeer of Frans Hals? Heeft u al belangstelling in Hollands huis?

Hollands Huis Hardinxveld-Giessendam “Buitengewoon landgoed”
  • Impressie nieuwbouw Hollands Huis
  • Impressie Hollands Huis
  • Impressie nieuwbouw Hollands Huis
  • Impressie Hollands Huis

Genieten van een geweldig uitzicht

Hollands Huis wordt een besloten, autoluw buurtje in De Blauwe Zoom met volop ruimte om te wonen, te leven en te spelen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en leuke speelplekken voor de kinderen. De wijk is groen en een aantal woningen ligt aan het water met de mogelijkheid voor een eigen steiger. De kavels van de vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen zijn zeer riant. Ziet u zichzelf al in Hollands Huis wonen?

Opbouw totaal door koper te betalen bedrag

In het nieuwbouwproject Hollands Huis bestaat de prijs van de woningen uit 4 belangrijke delen. Heeft u over een tijdje een huis in deze nieuwe wijk in Hardinxveld-Giessendam gekocht, dan krijgt u voor elk van deze 4 delen gedurende de bouw aparte facturen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen