Hardinxveld-Giessendam

Een eigentijds thuis in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een ouderwets gezellig dorp. De mensen kennen elkaar nog en staan graag voor elkaar klaar. Het is er rustig wonen, weg van de bedrijvigheid, maar toch is alles wat u nodig hebt op loop- of fietsafstand. Scholen, zorg en sportclubs vindt u allemaal in de buurt. En de historische dorpskern is rijk aan winkels en restaurantjes. Nationaal Park De Biesbosch is vlakbij en wilt u een dagje naar de stad? Vanaf treinstation Hardinxveld Blauwe Zoom, dat of loopafstand ligt, of via de A15 bent u zo in Rotterdam, Dordrecht of Gorinchem.

Hollands Huis Hardinxveld-Giessendam “Buitengewoon landgoed”

Hollands Huis Hardinxveld-Giessendam

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Voorzieningen

In Hollands Huis woont u zeker niet in een kale, afgelegen nieuwbouwwijk. In De Blauwe Zoom wordt namelijk al volop gewoond en geleefd en de ligging ten opzichte van alle voorzieningen in Hardinxveld-Giessendam is ideaal. U loopt zo naar de basisschool, het voortgezet onderwijs, de sporthal en het station. In het centrum vindt u een grote variatie aan winkels. Van een bakker, bloemist en speelgoedwinkel tot en met boekwinkels, een delicatessenzaak, opticiens, een slagerij en een fietsenwinkel. En uiteraard kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht bij een aantal supermarkten.

Fraaie natuur

Hardinxveld-Giessendam is mooi gelegen aan de rivier de Beneden Merwede. Hier woont u op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch: een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. U fietst er zo naartoe om daar in een fluisterbootje te stappen en vanaf het water te genieten van de prachtige natuur. Ook het nieuwe buurtje Hollands Huis is omringd door een heerlijk landelijke omgeving. Het vele groen en de waterpartijen in de wijk versterken die gemoedelijke dorpse sfeer van de nieuwe buurt. In het centrale park, waar het heerlijk wandelen is, ontmoeten bewoners elkaar terwijl de kinderen met hun vriendjes spelen, lekker voetballen of een hengel uitgooien.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Hollands Huis, wonen in een dorps buurtje”

Contactpersonen Hollands Huis

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen